Ervaringen

Om je een gevoel te geven wat coaching voor jou kan betekenen, staan hieronder wat ervaringen :

Marieke Mannens: “Met vertrouwen in mijn eigen kracht, leer ik, ontdek ik en groei ik maar bovenal ben ik volop in beweging. Carla ondersteunde mij op een bijzondere manier in deze ontwikkeling. Zo blij ben ik met haar hulp in het naar buiten brengen wat in mij zit. Let it flow.”

Renske van Beek: paralympisch snowboardster:
Tijdens mijn eerste WK in Canada had ik moeite om mij te concentreren en lukte het me niet om gefocust te blijven. Toen ik bovenaan de course stond gierde er veel teveel emoties door mijn lichaam. De ‘wat als gedachten’ kan ik niet gebruiken als ik een super run wil neerzetten. Ik kwam in contact met Carla Knötschke, Mental Coach .
Met Carla ben ik meteen aan de slag gegaan. Carla zag ik 1 keer per maand. We hebben van alles besproken , waaronder de acceptatie van mijn handicap.
Al snel voelde ik mij in het dagelijks leven beter. Ik heb geleerd om mijn grenzen aan te geven, te luisteren naar mijn gevoel en mezelf.
Door het onderzoeken van mijn gevoelens( ook de minder leuke) kan ik nu mijn mannetje staan. Ik merkte pas echt resultaat tijdens mijn eerste wedstrijd, Ik stond zó zelfverzekerd boven aan die berg en kon tijdens mijn run heel goed focussen op mijn beweging. De ruis van emoties kan ik nu herkennen, benoemen en tijdens een wedstrijd even ‘achter in de bus ‘zetten. Ik heb geleerd mijn rust te vinden, beter in het moment te zijn en meer te voelen. Ik begrijp mezelf veel beter en ben ik blijer met de dingen die ik doe.

Lara van Tiggelen tennisspeelster:  “Ik heb niet alleen in het tennis veel meer zelfvertrouwen en lef gekregen maar ik ben ook in het dagelijks leven weerbaarder geworden!”

 Carla Knötschke: “Fantastische prestatie van hockeyspeelster Mila Muyselaar, ze werd wereld kampioen met Jong Oranje 2013 én Europees Kampioen ( ind) 2014 !! Ik vind het heel mooi om te zien dat Mila mentaal veel steviger geworden is en ook veel meer kan genieten van haar spel!”

 Martijn Molenkamp tennisspeler: ” Bij Carla heb ik veel geleerd over positiviteit, eigenwaarde en acceptatie. Hierdoor tennis ik bewuster en beter en durf ik meer mijn eigen keuzes te maken. Ik heb nu veel zin om te spelen en wil me verder blijven ontwikkelen.

 

Deel en vind leuk!